Ford Taunus klubben Norge Forum Index Ford Taunus klubben Norge
Forum for Ford Taunus klubben Norge
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Rart :S

 
Post new topic   Reply to topic    Ford Taunus klubben Norge Forum Index -> Elektrisk
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Taunus_Sigbjørn



Joined: 20 Aug 2006
Posts: 197
Location: Bergen (Austrheim)

PostPosted: Wed May 28, 2008 9:13 pm    Post subject: Rart :S Reply with quote

okay har noke rart på gang... forge uke bytteg eg kjølevann på bilen og etter dette så virket ikkje temperaturgiveren lengre :S også har lysene i dash borden begynnt å pulse?

http://tinypic.com/player.php?v=10riu6w&s=3

har en film som en ser at lysene "blinker" rett etter bensin måleren har nått toppen, og dette påvirker tempmåleren! da eg målte med multimeter så for den opp til 12 V som normalt også datt den ner til 6 V også opp igjen til 12 V derretter O.L også en ny runde med det samme. og alt dette skjer når lysene blinker :S
_________________
1975 Ford Taunus 1600 XL Coupe 2.0L Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Eirik



Joined: 26 Apr 2005
Posts: 738
Location: Arendal

PostPosted: Thu May 29, 2008 8:43 am    Post subject: Reply with quote

Hmm... Den var snodig..
Har du målt spenningen på batteriet samtidig ?
Bare for å sjekke om spenningen bare pulser i dashbordet, eller om det er hele systemet som pulser..
Ville nok dobbelt og trippelsjekka sensoren med å koble en egen ledning fra sensoren rett til måleren også...
_________________
78 Taunus 1.6 Base, -80 Taunus 2.0is -92 Ford Scorpio 2,9i, -88 Ford Fiesta XR2, -78 Ford Escort RS2000 m.flere
Back to top
View user's profile Send private message
Taunus_Sigbjørn



Joined: 20 Aug 2006
Posts: 197
Location: Bergen (Austrheim)

PostPosted: Thu May 29, 2008 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

Eirik wrote:
Hmm... Den var snodig..
Har du målt spenningen på batteriet samtidig ?
Bare for å sjekke om spenningen bare pulser i dashbordet, eller om det er hele systemet som pulser..
Ville nok dobbelt og trippelsjekka sensoren med å koble en egen ledning fra sensoren rett til måleren også...


Kjøpte ny sensor for en mnd siden og trudde denne var defekt så kjøpte ein ny på onsdag men viser ingen ting.... har ohmet den å alt er på stell med begge 2
_________________
1975 Ford Taunus 1600 XL Coupe 2.0L Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Cortiworth IV



Joined: 15 Feb 2007
Posts: 109
Location: Bergen

PostPosted: Thu May 29, 2008 6:27 pm    Post subject: Reply with quote

Taunus_Sigbjørn wrote:
Eirik wrote:
Hmm... Den var snodig..
Har du målt spenningen på batteriet samtidig ?
Bare for å sjekke om spenningen bare pulser i dashbordet, eller om det er hele systemet som pulser..
Ville nok dobbelt og trippelsjekka sensoren med å koble en egen ledning fra sensoren rett til måleren også...


Kjøpte ny sensor for en mnd siden og trudde denne var defekt så kjøpte ein ny på onsdag men viser ingen ting.... har ohmet den å alt er på stell med begge 2


Høres ut som en defekt spenningsregulator for meg. Du finner den bak på instumentpanelet, liten metallboks som er koplet til temp/tank via ledningsfolien. Virker tankmåleren når temp-sensoren er koplet fra? I så fall ville jeg ha byttet temp-sensor. Holder likevel en knapp på spenningsregulatoren. (Samme på nesten alle Forder fra 70 og tidlig 80-tall. )
_________________
76 2,3S
76 2,3S
82 1,6 Bravo
Medlem 161
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Eirik



Joined: 26 Apr 2005
Posts: 738
Location: Arendal

PostPosted: Thu May 29, 2008 6:58 pm    Post subject: Reply with quote

Du har også ohm'et temp-sensoren i økende temperatur ?
_________________
78 Taunus 1.6 Base, -80 Taunus 2.0is -92 Ford Scorpio 2,9i, -88 Ford Fiesta XR2, -78 Ford Escort RS2000 m.flere
Back to top
View user's profile Send private message
Taunus_Sigbjørn



Joined: 20 Aug 2006
Posts: 197
Location: Bergen (Austrheim)

PostPosted: Thu May 29, 2008 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

Eirik wrote:
Du har også ohm'et temp-sensoren i økende temperatur ?


Jepp
_________________
1975 Ford Taunus 1600 XL Coupe 2.0L Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Taunus_Sigbjørn



Joined: 20 Aug 2006
Posts: 197
Location: Bergen (Austrheim)

PostPosted: Thu May 29, 2008 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Høres ut som en defekt spenningsregulator for meg. Du finner den bak på instumentpanelet, liten metallboks som er koplet til temp/tank via ledningsfolien. Virker tankmåleren når temp-sensoren er koplet fra? I så fall ville jeg ha byttet temp-sensor. Holder likevel en knapp på spenningsregulatoren. (Samme på nesten alle Forder fra 70 og tidlig 80-tall. )


hehe skulle akuratt spør om noen hadde en ny til meg da eg såg innlegge ditt Razz

har RS ford tror dere?
_________________
1975 Ford Taunus 1600 XL Coupe 2.0L Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Ford Taunus klubben Norge Forum Index -> Elektrisk All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group